Despre mine

Bun venit, drag cititor!

Sunt Enikő, iar pe acest blog vei putea face cunoştinţă cu două dintre pasiunile mele: comunicarea şi lavanda.

Dar în primul rând vreau să-ţi spun câteva cuvinte despre mine ca om în această societate. Sunt căsătorită de patru ani şi am un fiu minunat care îmi luminează fiecare zi. Gergő are 2 ani şi 3 luni şi se pregăteşte de zor să meargă la grădiniţă, ceeace se va şi întâmpla în toamnă. Eu am ales să nu mă întorc la locul de muncă pe care îl aveam înainte de a naşte pentru a fi cât mai mult timp cu el. Şi de aici a pornit povestea celor două pasiuni, ambele descoperite din acest motiv.

Din dorinţa de a face ceva care să fie doar al nostru, am început să ne gândim împreună cu soţul meu, Attila să începem o mică afacere. De fapt el e cel care a stat ore în şir în faţa calculatorului şi s-a documentat în legătură cu iniţiativele care pot avea succes în timpurile noastre critice. Şi iată ideea: o plantaţie de lavandă, care e doar un plan de viitor deocamdată.

Tot datorită dorinţei de a sta aproape de fiul meu s-a născut şi a doua pasiune. De fapt cred că era acolo, trebuia doar descoperită. Am început să scriu articole pentru diferite siteuri când am descoperit că îmi face chiar plăcere să-mi exprim gândurile în acest fel. Şi iată! După sute de articole şi postări pe bloguri complet străine, multe temeri mai mult sau mai puţin învinse şi sute de idei care nu-mi dau pace, am luat taurul de coarne.

Sper că vei îndrăgi ideile mele aşternute pe pagini virtuale şi vei reveni să citeşti noutăţile servite despre aurul de cel mai frumos purpuriu din lume.

Reclame

4 comentarii

 1. Felicitari pentru ambele decizii, atat pentru cea cu lavanda, dar si cea de a-ti face propriul blog.

  Si eu, alaturi de sotul meu, ne-am mutat la tara in urma cu vreo 3 ani, unde treptat incepem sa ne cream propria gradina „paradis” :). Pana in prezent avem 4 tufe de lavanda pe care intentionez sa le inmultesc, iar ideea mea este de a face un gard viu cu ea, insa in timp.

  Despre blog – tot din pasiune mi-am facut propriul blog prin 2008 (sotum meu avea unul ceva mai vechi), si lucrurile au decurs foarte frumos. Acum ca ne-am mutat la tara, blogul este singura sursa de venit stabil.

  Astept cu mare drag articole scrise de tine – imi place foarte mult cum le organizezi si pozele pe care le alegi.

  O zi frumoasa, Eniko, tie si familiiei!

  Apreciat de 1 persoană

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s