DESPRE MINE

Bun venit!

Sunt Enikő, iar dacă ar fi să mă prezint pe scurt, cred că primul lucru pe care l-aș spune despre mine (cu oarecare mândrie) este că sunt mama a doi copii frumoși, Gergo și Dorkasz. După multe locuri de muncă și experiențe profesionale mai mult sau mai puțin plăcute, la nașterea fiului meu am decis împreună cu soțul meu să iau o pauză pentru a fi cât mai mult timp cu el.

despre Purple Flower Box

Şi de aici a pornit povestea moilor mele pasiuni descoperite din acest motiv.

Din dorinţa de a face ceva care să fie doar al nostru, am început să ne gândim împreună cu soţul meu, Attila să începem o mică afacere. De fapt el e cel care a stat ore în şir în faţa calculatorului şi s-a documentat în legătură cu iniţiativele care pot avea succes în timpurile noastre critice. Şi iată ideea: o mică plantaţie de lavandă.

Plantatie lavanda purple flower box

Tot datorită dorinţei de a sta aproape de copii s-a născut şi a doua pasiune. De fapt cred că era acolo, trebuia doar descoperită. Am început să scriu articole pentru diferite siteuri când am descoperit că îmi face chiar plăcere să-mi exprim gândurile în acest fel. Şi iată! După sute de articole şi postări pe bloguri complet străine, după multe temeri mai mult sau mai puţin învinse şi sute de idei care nu-mi dau pace, am luat taurul de coarne.

Iar cu puțin timp în urmă am decis să-ți prezint și cea de-a treia pasiune a mea, lucrușoarele mele handmade care între timp au devenit o parte integrantă a micii mele afaceri și au dobândit câțiva admiratori, atât în țară cât și în străinătate.

Sper că vei îndrăgi ideile mele aşternute pe pagini virtuale şi vei reveni să citeşti noutăţile servite despre lavandă și decor, idei moi și vechi, mai mult sau mai puțin clasice.

4 gânduri despre „DESPRE MINE”

 1. Felicitari pentru ambele decizii, atat pentru cea cu lavanda, dar si cea de a-ti face propriul blog.

  Si eu, alaturi de sotul meu, ne-am mutat la tara in urma cu vreo 3 ani, unde treptat incepem sa ne cream propria gradina „paradis” :). Pana in prezent avem 4 tufe de lavanda pe care intentionez sa le inmultesc, iar ideea mea este de a face un gard viu cu ea, insa in timp.

  Despre blog – tot din pasiune mi-am facut propriul blog prin 2008 (sotum meu avea unul ceva mai vechi), si lucrurile au decurs foarte frumos. Acum ca ne-am mutat la tara, blogul este singura sursa de venit stabil.

  Astept cu mare drag articole scrise de tine – imi place foarte mult cum le organizezi si pozele pe care le alegi.

  O zi frumoasa, Eniko, tie si familiiei!

  Apreciat de 1 persoană

Tu ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s